Creative Branding Design Websites

Una salutació. Una presentació. La vestimenta. El packaging. La bona actitud. Els teus valors. El com, el quan i el què. El branding és tot. Tot el que és tangible i intangible. Totes les accions que afecten la teva marca, a la teva imatge.
Tots els nostres serveis estan entrellaçats i es donen de la mà.

disseny · web · social media · campanyes de publicitat · naming · seo&sem

Disseny

Ens agrada crear, fer i desfer, pensar del revés per a fer dissenys de qualsevol cosa que necessitis. Logotips, packagings, identitats gràfiques, banners i un llarg etcètera.

Disseny Web

Disseny personalitzat de la teva pàgina web, sense plantilles, programada i adaptada a la teva marca. Ecommerce, marketplace, serveis d’atenció i experiència d’usuari.

Social Media

No busquis augmentar followers, treballa per a generar contingut de qualitat, útil i entretingut perquè les persones connectin amb la teva marca a les xarxes socials que utilitzi el teu target (no sols instagram).

Campanyes de publicitat

Arriba l’estiu, el nadal, la teva temporada alta o simplement vols donar un cop en la taula mostrant la “creme” de la teva marca. Dona’ns un toc i preparem junts una campanya de publicitat com Mad Men mana.

Naming

Verduleria Carles, Bar Manolo, és hora de treballar-ho una mica més no? Si necessites un treball de creació de marca com els millennials manen. Pots comptar amb nosaltres.

Estudiem el teu projecte, el context i les necessitats. Amb un estudi previ que et proporcioni un bon feedback, triem el millor nom per a la teva empresa o producte.

Seo & Sem

Tots sabem googlear per a trobar el que busquem…Però, no tots sabem com aparèixer i ser trobats en google. Som experts en posicionament, a fer que la teva marca aparegui en els primers resultats en cerques relacionades.

info@cultiu.es
based in Ulldecona & Valencia
Creative Branding
info@cultiu.es
based in Ulldecona & Valencia
Creative Branding