Mercat

Branding i campanya gràfica - 2021

Sobre el projecte

Disseny de marca per al Mercat d'Ulldecona i campanya especial per a l'època de Nadal de l'any 2021. Van contactar amb nosaltres per a revertir la tendència actual i aconseguir augmentar a poc a poc l'afluència de públic al Mercat d'Ulldecona. Al mateix temps aconseguir que els sectors de població més joves s'interessen i agafin ho habit d'anar al mercat.

Hem de reconèixer que per a fer aquesta campanya, ser d'Ulldecona ha estat tot un avantatge, perquè ens hem inspirat en els records que teníem de petits. Aquell lloc, on els divendres, els carrers que envolten la plaça es transformen. Quan hem estat més joves, hem acompanyat la nostra mare, pare, avi o àvia a comprar al mercat. A pesar que podien fer la compra qualsevol dia de la setmana, els divendres sabien on trobar els bons productes, i aquesta va ser la nostra font d'inspiració.

Marca

Després de visitar i observar el mercat diversos divendres, vam treure un element bonic, curiós i únic del mercat d'Ulldecona; una rajola de la seva façana. A partir, d'aquest element com a font d'inspiració ens serveix per a transformar-lo en un element fàcil d'entendre i relacionat amb el mercat. Aquest, representa un punt de trobada de compra i venda, amb una rodona central al mig i varies línies als costats, conceptualitzant el flux i el recorregut de la gent els divendres. I, d'altra banda, l'aplicació d'una tipografia moderna, però amb essència antiga. Adaptada als temps que vivim, que funcionen molt bé en digital i en format físic.

info@cultiu.es
based in Ulldecona & Valencia
Creative Branding
info@cultiu.es
based in Ulldecona & Valencia
Creative Branding